Over Chaveriem

Elk verenigingsseizoen krijgt een thema, waarvan op de verschillende avonden van dat seizoen allerlei aspecten – of Bijbelgedeelten als het een Bijbelboek betreft – aan de orde komen. Gewone boeken, hoe goed misschien ook worden niet behandeld: de meeste avonden zijn opgezet als Bijbelstudieavonden, enkele avonden per jaar zijn er andere sprekers, deskundig op het gebied van het onderwerp dat aan de orde is.

In het lopende en vorige seizoen is al gewerkt met thema´s en een bijbehorende hand-out of ook wel themabundel genoemd. Voor 2016-2017 zullen we een bijbelstudieboekje over Abraham behandelen van Ds. H. Poot (Abraham, de vriend van God), de leden van Chaveriem vertellen je graag wat er vorige jaren is behandeld!

Als vergaderavond geldt de woensdagavond, we komen bij elkaar in de Krooswijkhof. Van 19.45 tot 20.15 uur is er inloop met koffie/thee, de avond begint om 20:15 en wordt afgesloten om 22:00.

Ben je 30 jaar of ouder en nog geen lid van onze vereniging, kom dan gerust langs op een van de avonden om kennis te komen maken. Het rooster vind je ook hier op de website. Je kunt op elke willekeurige avond tijdens het seizoen aanschuiven bij ons: we vinden het erg leuk om nieuwe bezoekers te verwelkomen.

 

Accounts worden uitsluitend verstrekt aan gemeenteleden.