Predikant

Ds. A. van der Zwan is geboren op 27 februari 1972. Zijn jeugdjaren bracht hij door op Urk. Vanaf 1990 studeerde hij aan de Theologische Universiteit te Apeldoorn, waar hij eind 1998 beroepbaar gesteld werd.
 
Hij nam het gecombineerde beroep van de kerken van Tholen en Oud-Vossemeer (Zeeland) aan, waar hij op 5 april 1999 tot predikant werd bevestigd. Na bijna vier jaar de kleine Thoolse gemeenten gediend te hebben, werd hij naar de grote gemeente van Sliedrecht-Beth El geroepen. Daar werkte hij van 23 november 2002 tot 31 december 2015. Sinds 23 januari 2016 staat ds. Van der Zwan in Dordrecht.
 
Naast het werk als gemeentepredikant heeft hij ook zitting in het curatorium van de TUA, is hij adviseur van Zendingsdeputaten (commissie Siberië) en is hij sinds enkele jaren bestuursvoorzitter van Stichting Friedensstimme Nederland. Ds. Van der Zwan houdt van klassieke muziek en speelt zelf piano en orgel. Hij is sinds 20 mei 1998 getrouwd met Margreet ten Hove. Samen hebben ze drie meisjes en twee jongens.
 
 
Accounts worden uitsluitend verstrekt aan gemeenteleden.