Kerkdiensten na 6 september

Beste gemeenteleden,

Het huidige rooster voor de planning van de zondagse diensten loopt t/m 6 september.

Het inplannen en volboeken van de kerkdiensten met een maximale bezetting is een tijdrovende klus. Het is niet eenvoudig om alle kerkleden en gasten evenveel kans te geven om een kerkdienst te bezoeken.

Hiervoor is Kerktijd.nl ontwikkeld, een eerlijk en roulerend uitnodigingssysteem waarin iedereen evenveel kans heeft om een kerkdienst te bezoeken. Het systeem houdt zelf bij wie het langst geen kerkdienst heeft bezocht en daarom als eerste een uitnodigingsmail mag krijgen.

U kunt u eenmaal online aanmelden, bij het aanmelden geeft u het maximaal aantal personen op, als u een uitnodiging voor de dienst ontvangt kunt u bij uw reactie het aantal personen namelijk aanpassen. Per kerkdienst worden er dus uitnodigingen verstuurd door Kerktijd.nl. Als u niet kunt (of niet op de uitnodiging reageert) wordt de uitnodiging naar een ander gemeentelid gestuurd. U ontvangt dan later weer een uitnodiging voor een volgende dienst.

Kort samengevat:

  • Meldt u nu eenmalig aan via: https://app.kerktijd.nl/member/register/d4729083-77a3-4a1c-a8bf-0b52ad60f6ce
  • Geef bij het aanmelden aan dat u een ochtenddienst en/of een middagdienst wilt bezoeken en het maximaal aantal personen. U ontvangt direct een mail zodat u de aanmelding kunt bevestigen.
  • Na D.V. 6 september worden de diensten via kerktijd.nl ingepland.
  • Bent u aan de beurt, dan ontvangt u in de week vóór de kerkdienst een uitnodiging, die kunt u accepteren of niet.
    Reageert u niet binnen 48 uur of accepteert u de uitnodiging niet, dan ontvangt u automatisch weer een uitnodiging voor een volgende dienst.

Wij wensen u gezegende diensten toe!

Hartelijke groet,

De Kerkenraad.

Accounts worden uitsluitend verstrekt aan gemeenteleden.