Preekarchief en privacy

In het kader van de aangescherpte wetgeving ten aanzien van privacy is er vanaf begin juni een aanpassing aan het preekarchief en de opnamesoftware doorgevoerd. Vanaf nu worden voor alle preken twee versies opgenomen, namelijk een versie waarin de afkondigingen en gebeden uit de liturgie zijn geknipt, en een versie met de volledige liturgie. De volledige versie is alleen beschikbaar voor gemeenteleden na inloggen op de website. Indien u als gemeentelid bent ingelogd en naar het preekarchief gaat, zullen automatisch de volledige preken voorgesteld worden. De preken voor juni zijn en blijven allemaal nog als volledige versie beschikbaar.

Terugblik jaarlijkse verkoopdag voor de zending 2018

Op Zaterdag 14 april…. was het zo ver, de jaarlijkse verkoopdag voor de zending, georganiseerd door de vrouwenvereniging.
Ouderling Zeeders las een Bijbelgedeelte, we zongen en vroegen de Heere om een zegen over deze dag. We hoopten natuurlijk op een goede opbrengst.
Maar ook op goed weer en fijne ontmoetingen. De tijd vloog voorbij, de kramen werden leger en leger.
Om twee uur sluit ouderling De Heer deze dag met het zingen van een psalm en danken we de Heere voor deze prachtige dag en we kunnen bijna € 10.000 overboeken voor diverse zendingsdoeleinden!

Klik hier voor de foto's (inloggen vereist)

 

 

Preekarchief update

Beste bezoeker,

Vanaf nu zijn ook de preken uit 2006 en 2007 te vinden in het preekarchief.
Aanvullende gegevens zijn nog niet altijd ingevuld, maar de preken zijn al wel te beluisteren.

Met vriendelijke groet,
Websitecommissie CGK Dordrecht-Centrum

Vrouwenochtenden

Op elke  laatste donderdag van de maand is er een gezellig vrouwen ochtend.  Zoals u op de foto’s kunt zien is het erg gezellig. We hebben al hele leuke en lekkere dingen met elkaar gemaakt.  We hebben alleen nog best wat lege stoelen en wij als vrouwen van de organisatie  zouden het leuk vinden als u eens op die stoel komt zitten, om te luisteren naar de uitleg van het leven van een vrouw uit de bijbel, gezellig koffie of thee te drinken met wat lekkers erbij. En we hebben iedere keer een leuke workshop onder leiding van enthousiasten  dames. Zien we u de volgende keer ook?

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 1
  • 2
Accounts worden uitsluitend verstrekt aan gemeenteleden.