Verhuizing website

Maandag 19 februari is de hosting van de website gewijzigd. Ondanks goede controles kan het zijn dat niet alles goed functioneerd. Mocht u onverhoopt een probleem tegenkomen, stuur u dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Preekarchief update

Beste bezoeker,

Vanaf nu zijn ook de preken uit 2006 en 2007 te vinden in het preekarchief.
Aanvullende gegevens zijn nog niet altijd ingevuld, maar de preken zijn al wel te beluisteren.

Met vriendelijke groet,
Websitecommissie CGK Dordrecht-Centrum

Vrouwenochtenden

Op elke  laatste donderdag van de maand is er een gezellig vrouwen ochtend.  Zoals u op de foto’s kunt zien is het erg gezellig. We hebben al hele leuke en lekkere dingen met elkaar gemaakt.  We hebben alleen nog best wat lege stoelen en wij als vrouwen van de organisatie  zouden het leuk vinden als u eens op die stoel komt zitten, om te luisteren naar de uitleg van het leven van een vrouw uit de bijbel, gezellig koffie of thee te drinken met wat lekkers erbij. En we hebben iedere keer een leuke workshop onder leiding van enthousiasten  dames. Zien we u de volgende keer ook?

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ambtsbroeders

Binnenkort verschijnt een levensschets van wijlen ds Jac. Wisse (1843-1921) en ds F.P.L.C. van Lingen (1832-1913). 

Beide predikanten kunnen grondleggers van de Christelijke Gereformeerde Kerken genoemd worden en hebben lesgegeven aan de Theologische School. Ze hebben de eerste generatie predikanten opgeleid. 

Lees meer

  • 1
  • 2
Accounts worden uitsluitend verstrekt aan gemeenteleden.